Bose Pro-Acoustimass System

Bose Pro-Acoustimass System

Toepassing: Middelgrote gelegenheden en parties.
Bose Pro-Acoustimass Systeem Componenten:
Twee Bose Bose Pro-Acoustimass luidsprekers.

Het Bose Pro-Acoustimass Systeem is uitermate geschikt voor voor muziekgroepen, DJ's, en toetsenisten en percussionisten die hoge eisen stellen aan de geluidskwaliteit, compactheid en toch groot vermogen.

Met het Bose Pro-Acoustimass systeem zet u een stevig stuk geluid neer vanuit een relatief kleine luidsprekerbox. Door middel van ingenieuze constructies wordt een ongelooflijk resultaat bereikt op het gebied van formaat, gewicht, geluidsdruk, transportgemak en bedieningsgemak.
Het gepatenteerde Acoustimass principe is in dit ontwerp verweven zodat de laag-weergever optimaal aan de lucht gekoppeld wordt, wat resulteert in een overduidelijke volle sound. Dit systeem heeft zelf power amplifiers aan boord die werken volgens het Puls Density Modulatie principe, waardoor een optimaal gebruik van de energiebronnen verkregen wordt.
Een mengtafel of ander lijnsignaal leverend apparaat kan direct op de box worden aangesloten via de gebalanceerde ingangen. Door de speciale vorm en opstelling van de luidsprekers wordt een brede geluidsverspreiding verkregen. De Pro Acoustimass heeft ook geen problemen met hoge geluidsdrukken.

zie systeem specificaties

terug naar top