Bose 802 Silver System

Bose 802 Silver System

Toepassing: Kleine tot middelgrote gelegenheden en parties.
Bose 802 Silver Systeem Componenten:
Twee Bose 802 Serie II luidsprekers, één 802C controler.

Het 802 Silver Systeem is een fantastische geluidset voor kleine muziekgroepen, DJ's, en toetsenisten die hoge eisen stellen betreffende de geluidskwaliteit, massief uitgangsvermogen, en bijzonder gemakkelijk bij vervoer.

Met de 802-II systeem luidsprekers heeft u een aanzienlijk vermogen tot uw beschikking en een goed uitgebalanceerde frequentie karakteristiek, hetgeen dit systeem tot een uitstekende keus maakt als het gaat om de uitversterking van electronische muziek waarbij het gehele geluidspectrum tot uitdrukking moet komen.
Het is niet echt verbazingwekkend dat dit tot op de dag van vandaag bij Bose de meest populaire luidsprekerbox is. Elk van de acht luidsprekers in de 802 behuizing is op zichzelf in staat om het volledige frequentiespectrum (55Hz-16kHz) weer te geven. Er vindt geen crossover plaats in het frequentiegebied van de menselijke stem -- daardoor blijft het vocale geluid altijd echt.

Wanneer vanwege gebruik in grotere gelegenheden meer vermogen gewenst is, kan het totale vermogen gemakkelijk vermeerderd worden door het systeem aan te vullen met de 502BP Acoustimass module en een tweede versterker, waardoor het uitbreid wordt tot een 802 Gold Systeem.
De 802C-II controler heeft standaard al de mogelijkheid om de lage tonen uit te sturen naar de 502BP Acoustimass of een andere subwoofer module.

zie systeem specificaties

terug naar top