402 Silver System

402 Silver System

Toepassing: Recepties, parties, presentaties, kerkzalen.
402 Silver Systeem Componenten:
Twee Bose 402 luidsprekers, één 402C controler.

Het 402 Silver Systeem voorziet in een full-range geluidversterker voor diverse toepassingen.
Zelfs de instrumenten waarbij u terughoudend bent om geluidversterking te gebruiken, klinken natuurgetrouw, zoals b.v. akoestische gitaren, saxofones, mandolines. Zij werken ook bijzonder goed bij het uitversterken van zangstemmen die goed moeten aansluiten bij de natuurlijke eigenschappen van hun begeleidende instrument.

Bescheiden en toch krachtig -- zijn de eigenschappen die 402 systeem luidsprekers juist zo geschikt maken voor de kleinschalige en elegante sociale toepassingen. En wanneer uw evenement beëindigd is, neemt u dit 402 Silver system gewoon mee naar huis in de eenvoudige draagkit waarbij het totaal gewicht slechts 16,3 kg is.

Ondanks het slanke profiel van de behuizing, bevat deze vier 4 1/2" (11.4 cm) luidsprekers. De 402 systeem is in staat om het volledige spectrum van 90 tot 16kHz weer te geven. Het maximale hanteerbare vermogen is 240 watt. De speciale opstelling van de luidsprekers voorzien in een ruime uitstraling en evenwichtige frequentie respons, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het publiek iedere muzieknoot zal horen.

Deze betaalbare configuratie is ook een goed startpunt bij het ontwikkelen van uw geluidsysteem. Als u in de loop der tijd uw totale vermogen moet vergroten vanwege uitbreiding van het muziekgezelschap of de steeds groter wordende evenementen, kunt u gemakkelijk een 502®BP Acoustimass® module en een tweede versterker toevoegen voor de lage tonen, waardoor u in feite uw installatie uitbreid tot een 402 Gold system.


zie systeem specificaties

terug naar top